понеділок, 8 квітня 2024 р.

🌟🎉 Вражаючі новини з гімназії №92! 🎉🌟

          Наша гордість, Запорізька гімназія № 92, стала активним учасником неймовірної події цього року - ЗАПОРІЖЖЯ TOLOKA FESTIVAL 2.0! Це був час, наповнений незабутніми моментами, енергією спільноти та важливою місією.


       Захід об'єднав  усіх працівників нашого закладу, демонструючи надзвичайний приклад єдності, відданості та командного духу. Ми разом приєдналися до цієї значущої події, щоб показати нашу підтримку громадським ініціативам та внести власний вклад у розвиток нашого міста.

      Під час фестивалю ми мали честь представити нашу гімназію, поділитися нашими цінностями та позитивним досвідом. Було вражаюче бачити, як кожен працівник закладу вносить свій унікальний вклад, працюючи разом заради спільної мети.

        🌱🤝 ЗАПОРІЖЖЯ TOLOKA FESTIVAL 2.0 став свідченням того, що коли ми об'єднуємось, ми можемо досягати неймовірних результатів та робити справжні зміни. Це був чудовий досвід обміну, навчання та взаємодії, який залишить тривалі враження на всіх нас.

     Дякуємо кожному, хто був частиною цієї події, за вашу працю, ентузіазм та віру в краще майбутнє нашого громади та міста! 🌟









Немає коментарів:

Дописати коментар