четвер, 4 квітня 2024 р.

🎓✨ Незабутній день для Запорізької гімназії № 92! ✨🎓

Сьогодні ми хочемо поділитися з вами вражаючою новиною, що наповнює наші серця гордістю та надихає на нові звершення. Наш колектив відвідав унікальний науково-методичний семінар, організований з метою виховання молодого покоління на засадах козацького звичаю «Спас».

На семінарі була презентована амбітна міська Програма розвитку козацького Звичаю Спас. Основа цієї програми — засади козацької педагогіки, що спрямовані на розвиток мужності, відповідальності та поваги до історичної спадщини серед молодих людей.
Це був не лише захід для обміну досвідом, але й нагода для вчителів глибше зануритися в історію та культуру козацтва, зрозуміти значення звичаїв та обрядів, що лягли в основу української ідентичності.

Ми впевнені, що цей семінар та Програма розвитку козацького Звичаю Спас відкриють нові горизонти в педагогічній практиці нашої гімназії, допоможуть у реалізації виховних проектів та стануть чудовим стимулом для розвитку кожного учня.

Ми щиро дякуємо організаторам семінару за надану можливість долучитися до цього значущого заходу, та всім присутнім за активну участь і спільні прагнення до збереження та відродження українських традицій.



Немає коментарів:

Дописати коментар