23.09.2019 року, членами комісії громадського контролю (наказ по ЗЗОШ № 92 від 30.08.2019 № 217 "Про створення комісії громадського контролю за якістю харування у ЗЗОШ №92 на 2019/2020 н.р." у складі: голови комісії - заступник директора з НВР, відповідальна за організацію харчування Волошиною Ю.В. та членами комісії: заступником директора з НВР та соціальним педагогом - АлейніковоюА.В., представниками батьківської громадськості - Логвіненко Ю.В., Боєвою В.В. та вчителем початкових класів Рачіною Н.І. було здійснено перевірку відповідно до затвердженого плану роботи комісії та встановлене наступне:
Харчування здійснується за рокладом, затвердженим наказом по ЗЗОШ№ 92 від 30.08.2019 № 215 "Про організацію харчування здобувачів освіти 1-11 класів у ЗЗОШ№92 у 2019/2020 н.р."
Журнал реєстрації інструктажів з питань пожежної безпеки, Журнал реєстрації інструктажів з питань охорони праці на робочому місці, Журнал з питань охорони праці, Журнал реєстрації вхідного інструктажу з питань охорони праці ведуться своєчасно.
Прибирання приміщення їдальні, миття посуду та інвентарю проводиться згідно Державних санітарних правил і норм 5.5.2.008-01.
В наявності миючі, чистячі, дезінфікуючі засоби.
Ведеться бракераж сирої та готової продукції відповідно до Державних санітарних правил і норм 5.5.2.008-01.
Продукти харчування та продовольча сировина поступають з супровідними документами: декларація виробника № ДФ- 9656 від 06.06.2019 року на м'ясо (стегно, гомілку) кур-бр, декларація виробника 26 від 26.08.2019 р. на овочі (картоплю, цибулю ріпчасту, моркву, буряк столовий, капусту, часник, кабачки, огірки, помідори), декларація виробника № 13266 від 19.09.2019 сосиски дитячі, салямі посольська, свідоцтво про якість № ИМ000001450 від 12.09.2019 на сир твердий, масло солодковершкове.
Термін вживання продуктів харчування дійсни
Продукти харчування зберігаються відповідно до санітарних норм.
Немає коментарів:
Дописати коментар