пʼятниця, 27 вересня 2019 р.

Громадський контроль

23.09.2019 року, членами комісії громадського контролю (наказ по ЗЗОШ № 92 від 30.08.2019 № 217 "Про створення комісії громадського контролю за якістю харування у ЗЗОШ №92 на 2019/2020 н.р." у складі: голови комісії - заступник директора з НВР, відповідальна за організацію харчування Волошиною Ю.В. та членами комісії: заступником директора з НВР та соціальним педагогом - АлейніковоюА.В., представниками батьківської громадськості -  Логвіненко Ю.В., Боєвою В.В. та вчителем початкових класів Рачіною Н.І. було здійснено перевірку відповідно до затвердженого плану роботи комісії та встановлене наступне:

Харчування здійснується за рокладом, затвердженим наказом по ЗЗОШ№ 92 від 30.08.2019 № 215 "Про організацію харчування здобувачів освіти 1-11 класів у ЗЗОШ№92 у 2019/2020 н.р." 
Журнал реєстрації інструктажів з питань пожежної безпеки, Журнал реєстрації інструктажів з питань охорони праці на робочому місці, Журнал з питань охорони праці, Журнал реєстрації вхідного інструктажу з питань охорони праці ведуться своєчасно.
Прибирання  приміщення  їдальні, миття посуду та інвентарю  проводиться згідно Державних санітарних правил і норм 5.5.2.008-01. 
В наявності миючі, чистячі, дезінфікуючі засоби.
Ведеться бракераж сирої та готової продукції відповідно до Державних санітарних правил і норм 5.5.2.008-01. 
Продукти харчування та продовольча сировина поступають з супровідними документами: декларація виробника № ДФ- 9656 від 06.06.2019 року на м'ясо (стегно, гомілку) кур-бр, декларація виробника 26 від 26.08.2019 р. на овочі (картоплю, цибулю ріпчасту, моркву, буряк столовий, капусту, часник, кабачки, огірки, помідори), декларація виробника № 13266 від 19.09.2019 сосиски дитячі, салямі посольська, свідоцтво про якість №  ИМ000001450  від 12.09.2019 на сир твердий, масло солодковершкове.
Термін вживання продуктів харчування дійсни
Продукти харчування зберігаються відповідно до санітарних норм.

За результатами перевірки було складено Акт громадського контролю за станом харчування.









Немає коментарів:

Дописати коментар